Despre Noi

S.C. Iperinox S.R.L. cu sediul in Piatra Neamt este reprezentantul unic pentru Romania al companiei Bielbet Polonia.

Compania Bielbet produce o gamă diversificată de rigole prefabricate cu diferite clase de sarcină, astfel încât produsele noastre pot fi utilizate în domeniul construcţiilor civile şi industriale, atât de către clienţi individuali, cît şi de investitori, antreprenori, dezvoltatori, etc.

Produsele Bielbet sunt furnizate unui număr mare de companii de pe întreaga suprafaţă a Poloniei, Slovacia, Cehia, Ungaria, Marea Britanie si Romania.

Aprecierea pe care clienţii ne-o oferă, precum şi interesul tot mai mare asupra produselor noastre ne motivează să extindem gama de produse, astfel încât acestea să îndeplineasca nevoile clienţilor noştri.

Producem :

  • Rigole de scurgere din polipropilenă clasa de sarcină A15 – B125 – C250
  • Rigole de scurgere din beton cu polimeri clasa de sarcină A15 – B125 – C250 – D400 – E600
  • Rigole de scurgere din beton clasa de sarcină A15 – B125 – C250 – D400 – E600
  • Cămine pluviale şi cămine de vizitare
  • Ştergătoare de picioare, pavaje din polipropilena pentru gazon

Garantăm durabilitatea produselor noastre şi un raport excelent între calitatea şi preţul acestora, şi oferim discounturi substanţiale distribuitorilor si clienţilor noştri fideli.

 

Istoria companiei Bielbet

Bielbet este o companie cu experienţă foarte bogată, de foarte mulţi ani, în domeniul construcţiilor.

Încă de la început ne-am orientat către producţia elementelor şi sistemelor din beton. În primii ani de activitate ne-am axat pe producerea elementelor mici din beton, iar din anul 2003 am creat o linie de productie pentru rigole de scurgere. An de an am extins gama noastră de produse, introducînd modele noi de rigole, care să satisfacă până şi cele mai exigente cerinţe ale clienţilor noştri.

Produsele noastre sunt destinate, în mare parte, depozitelor de materiale de construcţii, antreprenorilor şi firmelor de construcţie, pavatorilor, dar şi persoanelor fizice.

Pe parcursul acestor ani de activitate, timp în care am oferit servicii şi produse de o calitate superioară, ne-am câştigat un renume pe piata materialelor de construcţie poloneză de care suntem mândri.